BADRUMSRENOVERING

Badrumsrenovering i Stockholm


Vi är specialister på badrumsrenovering och det är den typ av renovering vi mest utför. Efter att ha utfört hundratals badrumsrenoveringar så har vi kunskapen och skickligheten du är ute efter.

Vi har behörighet från Byggkeramikrådet (BKR) att utföra tätskiktsarbeten i våtutrymmen. Dessutom är vi medlemmar i PER och ansvarsförsäkrade fullt ut via If. Allt detta bidrar till en trygghetsfaktor för dig som väljer vår byggfirma som leverantör.

Badrummet är ihop med köket och sovrummet platsen vi vistas mest i hemmet, så det är klart att man vill ha ett snyggt badrum. Samtidigt kan det bli en riktigt lönsam affär att renovera badrummet. Skulle du sälja din bostad längre fram så kommer intresset öka väsentligt bland köparna och slutpriset därefter. 

Bor du i Stockholm och vill renovera ditt badrum? Hitta en bra idé till ditt badrum så hjälper vår byggfirma dig att få ett badrum anpassat till just dina behov och önskemål. Vi är med dig från planeringsstadiet till slutförandet av renoveringen och ansvarar för hela renoveringen, så du behöver aldrig slösa tid på att kontakta andra hantverkare och designers. KM Living Construction jobbar hårt på att du ska få bästa möjliga slutresultat och ett jobb är aldrig klart förrän du är nöjd.

KM Living Construction – Vi förverkligar dina drömmar!

Kontakta oss idag för en gratis offert på badrumsrenovering!

Här kan du se ett litet urval av badrumsrenoveringar vi har utfört den senaste tiden i Stockholm.

Besök följande länkar med tips för dig som funderar på att renovera badrummet:

Renoveringstips
Kostnad
Planering