KUNDOMDÖMEN


kundomdömen

Din kundrecension är väldigt viktig för oss. Skriv gärna en rad och betygsätt oss på vår Facebook sida eller på google+ .
Vi tackar dig för att du valt vår byggfirma.

Du hittar också våra omdömen på brabyggare.se

Renovering av 3 sovrum

★★★★★
5 5 1
KM Living Contruction är ett mycket bra bolag. De höll utlovad tid perfekt. De kom med många egna bra förslag på arbetet. Prisnivån var också bra, framförallt att de höll sig till vad vi kom överäns om i offerten. KM Living Construction AB rekommenderas starkt.

Totalrenoveringar av lägenheter

★★★★★
5 5 1
Vi har anlitat KM Living Construction AB för två totalrenoveringar av lägenheter (kök, badrum och ytskikt) och har varit lika nöjd båda gångerna. Mohamed och hans team är kunniga och professionella och arbetar alltid tills man som kund är helt nöjd. De är noga med kommunikationen under resans gång för att undvika missförstånd. De är flexibla och anstränger sig alltid det där lilla extra. "Vi fixar det - inga problem!" är ett ständigt återkommande svar i kommunikationen med Mohamed. De är noggranna och uppfinningsrika i sitt arbete och försöker alltid lösa saker, i möjligaste mån, efter önskemål även om det ibland kan innebära merarbete. Resultatet av deras arbete blir jättefint och det märks att det är kunniga yrkesmän som utfört jobbet. Vi tvekar aldrig att höra av oss till KM Living när vi behöver hjälp av hantverkare och vi rekommenderar dem alltid så fort vi hör att någon letar efter bra hantverkare.

Ombyggnation

★★★★★
5 5 1
KM Living Construction byggde om övervåningen på vår villa våren 2012. Ombyggnationen var omfattande och inkluderade helt ny planlösning, nya fönster, våtrum och nya golv. Vårt intryck av KM har varit mycket bra då de levererade hög kvalitet på arbetet, höll tidsramar och var väldigt flexibla i sitt arbete. Man kände verkligen att det viktigaste för dem var att vi skulle bli nöjda.

Renovering

★★★★★
5 5 1
Vi har anlitat Mohamad och KM Living Construction vid ett flertal tillfällen när vi renoverat. De har utfört såväl badrumsrenoveringar, kök, golv, målning, snickeri m.m. Vi är mycket nöjda med det utförda arbetet och det är alltid lätt och trevligt att ha med dem att göra. De är otroligt serviceminded och försöker alltid tillgodose kundens önskemål till 100 procent. Att de är en firma som gör "allt" är också ett stort plus. Nu ska vi byta fönster och höja taket i vårt hus och även den typen av arbete utför de. Vi vill varmt rekommendera km living till fler!

Badrumsrenovering

★★★★★
5 5 1
KM Living Construction AB renoverade mitt 80-talsbadrum nyligen. Förtjänstfulla insatser måste jag säga. Allt sköttes perfekt, alla tider hölls, all information lämnades i god tid, de höll rent och snyggt under hela byggtiden och slutresultatet kunde inte ha blivit bättre. Jag har rekommenderat dem till min brf (som också har inspekterat jobbet och är väldigt nöjda) och till vänner och grannar som ska renovera och om jag själv behöver ytterligare hjälp kommer jag definitivt att kontakta dem igen.

Totalrenovering badrum 5m2

★★★★☆
4 5 1
Mycket nöjd, höll tiden, höll priset och var lätta att ha att göra med. Några få misstag begicks under resans gång, men rättades till direkt de upptäcktes. Kan verkligen rekommendera Mohamed och KM Living.

Badrumsrenovering

★★★★★
5 5 1
Med två små barn var badrumsrenovering något vi har sett fram emot med fasa. Tack vare KM Living har dock vår renovering gått väldigt smidigt och smärtfritt. Under arbetets gång har vi haft en bra kommunikation, punktliga hantverkare och resultatet blivit bättre än vad vi vågat hoppats på. Jag rekommenderar KM Living varmt.

Badrum+tvättstuga

★★★★☆
4 5 1
tjänstvilliga och lätta att få tag på för frågor

Helrenovering av ca 12 kvm badrum

★★★★★
5 5 1
Vi anlitade KM Living för helrenovering av vårt badrum. De har gjort ett väldigt fint jobb och var lätta att kommunicera med. Vi tycker de var mycket serviceinriktade och flexibla. Hantverkarna är kunniga och noggranna, vilket gett ett utmärkt slutresultat. Vi kan varmt rekommendera KM Living och kommer själva anlita dem igen vid behov.