SAMARBETSPARTNERS & LEVERANTÖRER

Samarbetspartners


KM Living Construction samarbetar med flera olika företag. Här nedan kan du se några av dem.

Klicka på bilden så kommer du till deras respektive hemsidor.

 

Hemverket - logga
Hemverket växer snabbast av alla mäklarfirmor, och är idag en av de 10 största gällande pågående uppdrag. År 2016 beräknas Hemverket sälja bostäder till ett värde av ca 5 miljarder SEK
rybygg.se
RYBYGG AB startade som en enskild firma 2006 av Rifaat Younes som har arbetat inom svets/bygg/el- branschen sedan 14 års-ålder men övergick till ett aktiebolag 2008 då våra tjänster efterfrågades kraftigt. Har utvecklats från ett enmanna företag till ett medelstort företag.

 

 

 

 

 

 

 

 

Leverantörer


Vår byggfirma samarbetar med följande leverantörer. Vi erhåller rabatter upp till 35% hos dem som du får del av när du anlitar oss för att göra en renovering eller bygga.

Klicka på bilderna för att besöka deras hemsida!

kakelspecialisten
Kakelspecialisten är marknadens ledande företag inom kakel och badrumsinredningar. Vi som jobbar på Kakelspecialisten är vårt företagsnamn. Vi är specialister på kakel. Vi utbildar oss löpande på de produkter och system vi säljer
konradssons
Att vi kan luta oss mot närmare 50 års erfarenhet och branschens bredaste lagerförda sortiment, gör att vi kan möta alla behov och förverkliga drömmar, utan att kompromissa.
krauta
I byggvaruhuset hittar du allt från minsta blomfrö till rejält virke och den service du behöver för att ro ditt projekt i hamn. Oavsett om det gäller hemmet, trädgården, byggplatsen eller entreprenaden så kan du lita på en partner som lever efter att förtroende byggs på sikt.